Ademtherapie tegen spanning, stress en onrust

Een verbonden ademhaling zorgt niet alleen voor ontspanning, maar ook voor een meer intens contact met je gevoel en levensenergie.

Soms kunnen angsten ervoor zorgen dat je oppervlakkiger of hoger gaat ademhalen. Je ervaart dan misschien stress en slaapt slecht. Dit kan leiden tot allerlei vervelende lichamelijke en geestelijke klachten. Een individuele ademsessie is het proberen waard.

 

Focus

Door te focussen op je ademhaling en te luisteren naar de stem van je lichaam, komen vastgehouden spanning en blokkades in je lijf  vrij en kunnen ook opgeslagen trauma's losgeweekt worden. Je ademhaling wordt dieper, je voelt verlichting en je raakt meer ontspannen. En dat gaan we samen onderzoeken tijdens een individuele ademsessie. Hoeveel sessies je nodig hebt, vertel ik na het intakegesprek, want dan ken ik je al ietsje beter.

Ervaring

Marlies ‘Ik liep al een tijdje rond met vage klachten, zoals hoofdpijn, klamme handjes en kortademigheid. Toen ik tijdens het boodschappen doen een hyperventilatie aanval kreeg, ben ik hulp gaan zoeken. Dit wilde ik niet langer. Na een paar ademsessies heb ik geleerd dat ik spanning weg kan ademen. Dit was voor mij zo'n opluchting. Wil jij ook individuele ademtherapie? Bel, mail of app Sibylle voor een afspraak, want zij kan je echt helpen.'

Doel

+ Meer ontspanning, minder stress

++ Lekkerder en dieper slapen

+++ Emotionele bevrijding en traumaverwerking