Herstellen van narcistische mishandeling

Je voelt je leger dan leeg, kleiner dan klein. Je bent nooit goed genoeg. Jij geeft jezelf de schuld. Je gevoel van eigenwaarde heeft een flinke klap opgelopen. Bovendien heb je het gevoel dat jij degene bent die ‘gek’ is. Herken je dit?

Je hebt de kracht gevonden om hulp te zoeken. Dat is een moedige eerste stap. Sibylle is gespecialiseerd in Narcisme en traumaverwerking.

Focus

Je (h)erkent dat je slachtoffer van narcisme bent en wilt stappen zetten om weer thuis te komen in je lijf. Je wilt niet meer overspoeld worden en steeds weer in het 'Nergensland' terecht komen. Je wilt ervaringsgericht contact maken met je woede en pijn om meer Ik-kracht te ontwikkelen en eigen keuzes te maken om in het onmogelijke te kunnen staan. Samen gaan we behoedzaam en in jouw tempo op zoek naar jou, zodat je de regie op jouw leven weer in eigen hand krijgt. Neem de tijd. Hoe lang het duurt is voor iedereen anders, jij bent anders. Leer jezelf opnieuw kennen, je bent het meer dan waard.
Ervaring

Renee: ‘Ik weet nu dat het niet mijn tekortkoming is, ik heb hooguit mezelf tekort gedaan. Voor de buitenwereld zette ik  een masker op. Diep van binnen wist ik dat mijn relatie niet goed voor mij was, en dat ik de verbinding met mezelf kwijt was geraakt. Tijdens mijn sessies met Sibylle ben ik op zoek gegaan naar mezelf. Het bewustwordings- en  losmaakproces is zwaar. En uit ervaring weet ik dat het aanspreken (ook zonder woorden) van die diepe laag mij heeft geholpen.'

 

Doel

+  lijf contact herstellen  en inzicht in (overlevings-)patronen

++ Emotionele verwerking en bevrijding

+++ Meer zelfvertrouwen en veerkracht